Το “ΠΕΤΑΛΟ” στηρίζει τη Φιλοζωική οργάνωση ANIMAL ACTION

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σεμινάριο πετάλωσης το Σαββατοκύριακο 8 έως 10 Μαρτίου στο Σταυρό Χαλκιδικής. Στην εκπαιδευτική ομάδα συμμετείχαν η ιππίατρος DVM, MSc, MRCVS Κλεοπάτρα Τριανταφύλλου, ο πεταλωτής Μπραστιανός Ιωάννης, κάτοχος dipWCF και ο πεταλωτής Alex Hall, ATF certified, μέλη της Πανελλαδικής, μη κερδοσκοπικής φιλοζωικής οργάνωσης ANIMAL ACTION. Στο σεμινάριο που απευθύνονταν κυρίως σε πεταλωτές ιπποειδών εργασίας (ερασιτέχνες ή μη) και ιδιοκτήτες, συμμετείχαν άνθρωποι του χώρου από πολλές περιοχές της Ελλάδας με μεγάλο πληθυσμό ιπποειδών, όπως η Θεσσαλονίκη, η Μυτιλήνη, η Κρήτη και η Κοζάνη. Το πρόγραμμα του σεμιναρίου διαμορφώθηκε ως εξής:

1η ημέρα (Παρασκευή 8 Μαρτίου): Θεωρία στο Δημαρχείο του Σταυρού Χαλκιδικής

2η ημέρα (Σάββατο 9 Μαρτίου): Πρακτική άσκηση στον εξονυχισμό, τον καθαρισμό δοντιών και το πετάλωμα στις εγκαταστάσεις της Απολλώνιας Ίλης, στη Ρεντίνα

3η ημέρα (Κυριακή 10 Μαρτίου): Πρακτική άσκηση στον εξονυχισμό, τον καθαρισμό δοντιών και το πετάλωμα στο Σταυρό

Το κατάστημα «ΠΕΤΑΛΟ» παρείχε δωρεάν τα υλικά πετάλωσης που χρησιμοποιήθηκαν στο σεμινάριο και η φιλοξενία της ομάδας έγινε από το δήμο Ρεντίνας. Ευχαριστούμε όλους, συμμετέχοντες και χορηγούς, για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν και ευχόμαστε να τα ξαναπούμε σύντομα με αντίστοιχες πράξεις.

Comments are closed.