Τρίποδας, HOOF JACK

733-0001-003

Ο τρίποδας HOOF JACK, είναι ένα κορυφαίο εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλα τα άλογα, από ένα πόνι μέχρι και άλογα βαριάς εργασίας (δέχεται οπλές μέχρι μέγεθος 7). Αποτελείται από μία ενιαία βάση με δύο μαγνήτες, στην οποία προσαρμόζονται δύο είδη στηριγμάτων (ένα για τα μπροστινά πόδια και ένα για τα πισινά) που ρυθμίζονται καθ’ ύψος και σας επιτρέπουν να λιμάρετε ή να πεταλώνετε χωρίς να καταπονείτε τα γόνατα και τη μέση σας. Η βάση είναι διαμέτρου 18(45 cm), κατασκευασμένη από πολυαιθυλένιο και είναι 12(30cm) σε ύψος. Το ύψος των στηριγμάτων, μπορεί να ρυθμιστεί συνολικά από 14” έως 22(35 – 55 cm). Οι δύο ισχυροί μαγνήτες μπορούν να κρατήσουν την αγκύλη, τα καρφιά, τη ράσπα, τις τανάλιες ή τα μαχαίρια εξονυχισμού, κοντά στο χέρι σας την ώρα που δουλεύετε. Επιτρέπει στον πεταλωτή να αλλάζει τη στάση πεταλώματος χωρίς να χρειάζεται να αφήσει την οπλή στο έδαφος. Ο τρίποδας HOOF JACK είναι η λύση για τα άλογα που γέρνουν κατά το πετάλωμα ή τον εξονυχισμό ή για γέρικα άλογα με μειωμένο εύρος κίνησης. Πάρτε το μυαλό σας από την πλάτη και τα γόνατα σας και συνεχίστε αδιάκοπα την εργασία σας.

  • Υποστηρίζει την οπλή για την καθημερινή φροντίδα, θεραπεία, επίδεση, κ.α.
  • Εξαλείφει την ανάγκη να τοποθετείται η οπλή ανάμεσα στα γόνατά σας ή να υποστηρίζετε το βάρος του αλόγου με το σώμα σας.
  • Αποπεταλώστε, εξονυχίστε, λιμάρετε και καρφώστε ένα νέο πέταλο, χωρίς να τοποθετήσετε ποτέ ξανά την οπλή, ανάμεσα στα γόνατά σας ή να υποστηρίζετε το άλογο με το σώμα σας.
  • Η λύση για το άλογο που γέρνει αφήστε το άλογο να στηριχτεί στον τρίποδα και όχι σε εσάς.
  • Επιτρέπει στο άλογο να σταθεί σε ανατομικά σωστή και άνετη θέση. Ένα άλογο που στέκεται σωστά θα είναι πιο υπάκουο, κάνοντας έτσι τη δουλειά σας ευκολότερη και ασφαλέστερη.
  • Βιδώστε και ξεβιδώστε τα βίδια του πετάλου με ευκολία.

 

κωδ. προϊόντος : 733-0001-003

Comments are closed.