Συμπλήρωμα Διατροφής (Θεραπευτική Βιοτίνη) Farrier’s Formula, LIFE DATA LABS

Το # 1 Συμπλήρωμα για την οπλή του αλόγου σας!

Η θεραπευτική βιοτίνη Farrier’s Formula® Double Concentrate, είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για τις οπλές και το τρίχωμα, σε μορφή πέλλετ που μπορεί να χορηγηθεί μαζί με την κανονική τροφή ή ξεχωριστά. Παρέχει θρεπτικά συστατικά όπως φωσφολιπίδια, ωμέγα λιπαρά οξέα, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και σημαντικά αμινοξέα για υγιή οπλή και τρίχωμα. Αυτά τα θρεπτικά συστατικά παρέχονται σε διπλάσια συγκέντρωση με αποτέλεσμα τη διπλάσια  παραγωγή κερατίνης στον ίδιο χρόνο. Η Farrier’s Formula® Double Concentrate, παρέχει τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για την κατασκευή ισχυρών συνδετικών ιστών στην κάψουλα της οπλής, σε σωστή ισορροπία και αναλογίες. Προωθεί την ισχυρή και γρήγορη ανάπτυξη του τοιχώματος των οπλών, της σόλας, της χεληδόνας και των πτερνών. Προάγει επίσης γυαλιστερό και πιο έντονο σε χρώμα τρίχωμα και ενισχύει τους συνδετικούς ιστούς των αρθρώσεων και των συνδέσμων. Πάνω από 30 χρόνια έρευνας, κλινικές δοκιμές και λειτουργικές δοκιμές επικυρώνουν την αποτελεσματικότητα της Farrier’s Formula®.

Διατίθεται σε αεροστεγή σάκο των 5 κιλών (επαρκεί έως 60 μέρες για ένα άλογο 450 κιλών).

Προβλήματα που αντιμετωπίζει

  • Στο τοίχωμα: Ρωγμές – Ελλιπή ανάπτυξη της οπλής και του τοιχώματος  – Αποκόλληση τοιχώματος
  • Δέρμα και τρίχωμα: Δερματίτιδα – Αλλεργίες στο δέρμα – Τρίχωμα κακής ποιότητας – Φτωχή χαίτη και ουρά
  • Πέλμα και Χεληδόνα: Αποκατάσταση ενδονυχίτιδας – Μαλακή σόλα – Μώλωπες – Χωλότητα

 

Οδηγίες Χορήγησης:

Παρέχετε τροφή σε καλή αναλογία σανού και σιτηρών
Η Farrier’s Formula® Double Concentrate πρέπει να χορηγείται παράλληλα σιτηρέσιο σε καλή αναλογία σανού και σιτηρών. Μην ταΐζετε τυχόν πίτουρο (βρώμη), αν είναι δυνατόν. Η περιεκτικότητα σε άλας φυτικού οξέος και φώσφορο της βρώμης μπορεί να μεταβάλει την απορρόφηση ασβεστίου / φωσφόρου ή να οδηγήσει σε άλλες ανισορροπίες μεταλλικών στοιχείων.

Ενήλικα άλογα

Βάρος Αλόγου Ημερήσια Ποσότητα

225 κιλά

42.5 γρ. ημερησίως

450 κιλά

 85 γρ. ημερησίως

675 κιλά

 128 γρ. ημερησίως

900 κιλά

170 γρ. ημερησίως

Συντήρηση ενήλικων αλόγων
Μετά τη χορήγηση Farrier’s Formula® Double Concentrate για 6 έως 8 μήνες και αφού τα προβλήματα έχουν εξαλείψει, οι προαναφερθείσες ποσότητες μπορούν να μειωθούν στο μισό. Εάν προκύψουν ξανά προβλήματα, συνεχίστε να χορηγείτε στις ποσότητες που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα.

Απογαλακτισμένα πουλάρια
Χορηγήστε τις ποσότητες που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα ανάλογα με το προβλεπόμενο βάρος ως ενήλικο.

Θηλάζοντα πουλάρια
Χορηγήστε 21 γραμμάρια Farrier’s Formula® Double Concentrate ημερησίως.

Το συπλήρωμα Farrier’s Formula® Double Concentrate δεν περιέχει συστατικά φαρμακοδιέγερσης (dopping) και συνεπώς μπορεί να χορηγηθεί με ασφάλεια σε άλογα που αγωνίζονται.

κωδ. προϊόντος : 747-0004-008

 

Comments are closed.