Συμπλήρωμα διατροφής (βιοτίνη), DIAMOND HOOF & HORSE FORMULA

Οπλές, χαίτη και ουρά, είναι ο καθρέφτης της υγείας του αλόγου σας. Αν οι οπλές είναι αδύναμες, έχουν ρωγμές και είναι εύθραυστες, τότε το άλογο πιθανόν να έχει κάποιου είδους έλλειψη θρεπτικών ουσιών, είτε γιατί δεν μπορεί να παράγει από μόνο του σε επαρκή ποσότητα τα απαραίτητα δομικά στοιχεία για υγιείς οπλές ή γιατί δεν μπορεί να τα απορροφήσει επαρκώς. Αυτό συμβαίνει συνήθως γιατί υπάρχει κάποια ανισορροπία στον οργανισμό που προκαλείται από στρες, κακή κυκλοφορία, μη ισορροπημένη διατροφή ή ακόμη και αν οι συνθήκες στις οποίες ζει το άλογο έχουν αλλάξει (πχ. συνεχής υγρασία).

Η ποιότητα της οπλής του αλόγου σας μπορεί να βελτιωθεί! Πως;

  • Αναπληρώστε τις ελλείψεις. Ενισχύστε τη διατροφή με το συμπλήρωμα Hoof & Horse formula της Diamond, είτε για να δώσετε τα πρόσθετα δομικά στοιχεία που λείπουν ή για να βελτιώσετε το επίπεδο απορρόφησης τους.
  • Τονώστε την κυκλοφορία με Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα (λινέλαιο) και δενδρολίβανο.
  • Επαναφέρετε την ισορροπία στο συκώτι, το στομάχι και το παχύ έντερο, γιατί η ελλιπής λειτουργία του ήπατος οδηγεί σε φτωχότερη πέψη των λιπών, η ελλιπής λειτουργία του παχέος εντέρου έχει ως αποτέλεσμα την κακή παραγωγή βιοτίνης και η ελλιπής λειτουργία του στομάχου έχει ως αποτέλεσμα τη φτωχή λήψη ασβεστίου και ψευδαργύρου.

Το συμπλήρωμα Hoof & Horse formula της Diamond βοηθά το παχύ έντερο αφού τα προβιοτικά (μαγιά σε υψηλή περιεκτικότητα) που περιέχει συμβάλλουν στην υγιέστερη χλωρίδα του, προωθούν την καλύτερη πέψη ινών, ηρεμούν και έχουν θετική επίδραση ακόμη και σε περιπτώσεις ενδονυχίτιδας. Βοηθά στην καλή λειτουργία του ήπατος με τα συστατικά λεκιθίνη, χολίνη και γάλα γαϊδουράγκαθου. Είναι αποτελεσματικό για την καλή λειτουργία του στομάχου αφού περιέχει κουρκουμά, γλυκόριζα και φύκια. Τέλος το συμπλήρωμα έχει πολύ χαμηλό επίπεδο ζάχαρης.

Η ενίσχυση της λειτουργίας των οργάνων, υποστηρίζει και βελτιώνει την ικανότητα του αλόγου να παράγει ή να απορροφά καλύτερα τα δομικά στοιχεία που χρειάζεται.

Το Hoof & Horse formula της Diamond είναι μοναδικής σύστασης συμπλήρωμα με υψηλή περιεκτικότητα θρεπτικών συστατικών, εξαιρετικής απορροφητικότητας, που διεγείρει την κυκλοφορία και αποκαθιστά την καλή λειτουργία των οργάνων του σώματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για προληπτικούς όσο και για θεραπευτικούς λόγους.

ΠΡΟΛΗΨΗ: Αντιμετωπίζετε την ανισορροπία στην καθημερινή διατροφή, ενισχύετε  την ευημερία του αλόγου σας παρέχοντας του ηρεμία και βελτιώνετε το ανοσοποιητικό του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όχι μόνο καλές και υγιείς οπλές, αλλά και γυαλιστερό τρίχωμα, χαίτη και ουρά (καθρέφτης της υγείας του αλόγου σας)

ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Σε περιπτώσεις που μια οπλή μεγαλώνει πολύ αργά. Στόχος είναι κάθε νέο εκατοστό τοιχώματος που παράγεται να είναι υγιές και δυνατό.

Οδηγίες Χορήγησης:

 

κωδ. προϊόντος : 747-0004-013

Comments are closed.