Κιτ ακονίσματος εργαλείων, LONDONDERRY FORGE

Το κιτ ακονίσματος Londonderry Forge είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιοδήποτε πεταλωτήριο. Εγκαθίσταται εύκολα τόσο σε εργαστήριο ή φορτηγάκι και είναι εξίσου εύκολο στη χρήση. Μ’ αυτό το κιτ θα συντηρείτε εύκολα και αποτελεσματικά μαχαίρια, ράσπες και κάθε είδους εργαλείο πετάλωσης ή πεταλοτεχνικής, με αποτέλεσμα την επέκταση της διάρκειας ζωής των εργαλείων σας και τη βελτίωση της ακρίβειας τους. Το κιτ ακονίσματος χρησιμοποιείται ήδη από πολλούς πεταλωτές, που έχουν συνειδητοποιήσει τα μεγάλα οφέλη από ένα ενιαίο, απλό και αποτελεσματικό σύστημα για τη διατήρηση των εργαλείων τους σε άριστη κατάσταση και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς την ανάγκη χρήσης επιβλαβών χημικών ουσιών. Το κιτ παρέχεται πλήρες και αποτελείται από:

  • δίδυμο τροχό
  • ειδικούς βραχίονες (δεξί και αριστερό) που τοποθετούνται στα άκρα του δίδυμου τροχού και διαθέτουν σπείρωμα για την εύκολη τοποθέτηση και απομάκρυνση των δίσκων
  • 4 δίσκους ακονίσματος – στίλβωσης διαφορετικής σκληρότητας, διαμέτρου και υλικού
  • 4 πάστες διαφορετικής τραχύτητας για διαβάθμιση στο ακόνισμα-γυάλισμα
  • 3 διαφορετικά πετράκια με άξονα, για να φτάνετε ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία των εργαλείων σας, όπως η στενή κοιλότητα των μαχαιριών (συνοδεύονται από κλειδί άλεν για την εύκολη τοποθέτηση τους)

Δείτε εδώ φυλλάδιο με όλες τις περαιτέρω πληροφορίες και εδώ video χρήσης του κιτ.

 

κωδ. προϊόντος : LKSK

Comments are closed.