Επιλέξτε ένα από τα τρία νέα προϊόντα που σας προτείνουμε, ψηφίστε και όποιο απ’ αυτά συμπληρώσει πρώτο 50 ψήφους πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο για σας στο κατάστημα μας. Διαμορφώστε τη γκάμα των προϊόντων που εσείς θέλετε με ένα κλικ!

1. Ράσπα BEAST, SAVE EGDE

Η ράσπα BEAST, της SAVE EDGE  κατασκευάστηκε για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη δουλειά των πεταλωτών, αφού διαθέτει 35% μεγαλύτερη επιφάνεια κοπής! Έτσι μπορείτε να λιμάρετε την οπλή με πολύ λιγότερες κινήσεις και κατά συνέπεια κόπο.

 

 

 

2. Σετ επιδιόρθωσης ρωγμών

Το σετ επιδιόρθωσης ρωγμών της SBS, αποτελείται από σωληνάριο, δοχείο δόσεων των 25 ml για να χρησιμοποιείτε ακριβώς την ποσότητα που χρειάζεστε, ράβδους εφαρμογής και πλέγμα ενίσχυσης.  Το υλικό του κολλάει πολύ γερά, είναι αδιαπέραστο από το νερό, τα ούρα και άλλες ρυπαντικές ουσίες. Με την πάροδο του χρόνου γίνεται μέρος του τοιχώματος της οπλής, με αποτέλεσμα να μπορείτε να εξονυχίζετε όπως μια φυσική οπλή. Κάθε σετ είναι επαρκές για περίπου 3 έως 4 χρήσεις.

 

 

3. Μαχαίρι χεληδόνας FP RANGER με διπλή λεπίδα κοπής

Κατασκευασμένο στη Γερμανία, με λάμα από ατσάλι υψηλής ποιότητας, το μαχαίρι χεληδόνας FP RANGER, έρχεται να αντικαταστήσει τη χρήση αριστερού και δεξιού μαχαιριού, αφού διαθέτει διπλή λεπίδα κοπής.

 

 

 

Επιλέξτε ποιο από τα 3 προϊόντα προτιμάτε...

  • 1. Ράσπα BEAST, SAVE EGDE (50%, 3 Votes)
  • 3. Μαχαίρι χεληδόνας FP RANGER με διπλή λεπίδα κοπής (33%, 2 Votes)
  • 2. Σετ επιδιόρθωσης ρωγμών SBS (17%, 1 Votes)

Total Voters: 6

Loading ... Loading ...