Απολυμαντικό/Ενυδατικό οπλής Farrier’s Finish®, LIFE DATA LABS

To Farrier’s Finish είναι ένα σκεύασμα υγρής μορφής, που καλείται να αντιμετωπίσει προβλήματα όπως τη σήψη της οπλής, τη νόσο της λευκής γραμμής και την κακή ποιότητα των οπλών, που προκαλούνται από μικρόβια που εισέρχονται από ρωγμές ή παλιές τρύπες καρφιών. Το Farrier’s Finish® όχι μόνο προστατεύει και απολυμαίνει την επιφάνεια της οπλής, αλλά διεισδύει βαθιά μέσα στο τοίχωμα των οπλών για να καταπολεμήσει τα μικρόβια στη βάση της εισβολής. Επιπλέον έχει ενυδατικές ιδιότητες ικανές να επαναφέρουν τη φυσιολογική ισορροπία της οπλής τόσο σε συνθήκες ακραίας υγρασίας όσο και ξηρασίας. Υγραίνει τις ξηρές οπλές και μαλακώνει τις ξηρές. Το Farrier’s Finish® είναι το τέλειο προϊόν για σταβλισμένα άλογα λόγω του φυτικού εκχυλίσματος Yucca που δεσμεύει την αμμωνία μέσα στα περιττώματα και μειώνει τις βλαβερές επιδράσεις της.

Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο και περιέχουν φορμαλδεΰδη, ρητίνη και ακετόνη, κάνοντας την οπλή να χάνει την ελαστικότητα της και την ικανότητα της να αναπνέει, το Farrier’s Finish περιέχει ένα μείγμα φυσικών συστατικών που την κρατούν υγιή καταπολεμώντας ταυτόχρονα τα μικρόβια. Η οπλή του αλόγου, όσο σκληρή και αν φαίνεται, είναι κατασκευασμένη από τις ίδιες πρωτεΐνες με το δέρμα σας. Στην πραγματικότητα, η οπλή αλόγου αποτελείται από 95% πρωτεΐνη. Πολλές χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα περιποίησης της οπλής μπορούν να αλλοιώσουν και να καταστρέψουν αυτή την πρωτεΐνη. Η φορμαλδεΰδη, η τερεβινθίνη, η πίσσα πεύκου και η ακετόνη σκληραίνουν την οπλή και την κάνουν να γυαλίζει, ωστόσο με όλα αυτά τα χημικά η οπλή χάνει την ελαστικότητα της και την ικανότητα της να απορροφά τους κραδασμούς. Η απορρόφηση των κραδασμών αποτελεί πρωταρχική λειτουργία της οπλής! Ένα τοίχωμα χωρίς ελαστικότητα είναι πιο επιρρεπές σε ρωγμές και ένα τοίχωμα που δεν μπορεί να “αναπνεύσει” φυσικά δεν μπορεί να διατηρήσει υγιές επίπεδο υγρασίας. Το Farrier’s Finish® διατηρεί την πρωτεΐνη της οπλής και ενισχύει την ελαστικότητα του τοιχώματος.

Χρησιμοποιήστε το συνδιαστικά με το πηλό της Life Data® Labs (κωδ. προϊόντος: 747-0001-084) και χαρίστε στο άλογο σας απολύτως υγιείς οπλές!

Διατίθεται σε φιάλη των 16 oz (473 ml).

Προβλήματα που αντιμετωπίζει

  • Στο τοίχωμα: Ρωγμές – Παλιές οπές καρφιών – Αποκόλληση τοιχώματος
  • Περιβαλλοντικοί παράγοντες: Υπερβολικά υγρές / ξηρές συνθήκες – Μικροβιακές εισβολές – Ισορροπία υγρασίας της οπλής
  • Μη ασφαλή συστατικά: Χωρίς καυστικά υλικά – Δεν αποκλείει το οξυγόνο – Διατηρεί την ελαστικότητα της οπλής

 

Οδηγίες Εφαρμογής

Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση
Η χοάνη πρέπει να είναι καθαρή και στεγνή πριν από την εφαρμογή. Αφήστε να διεισδύσει για αρκετά λεπτά.

Για προβλήματα στην οπλή:
Εφαρμόστε καθημερινά σε ολόκληρη την οπλή (στεφάνη, τοίχωμα, σόλα και χαληδόνα). Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην περιοχή της λευκής γραμμής και στο μέρος που ενώνεται η σόλα με το τοίχωμα.

Για προστασία της οπλής:
Εφαρμόστε καθημερινά ή τόσο συχνά όσο οι συνθήκες υπαγορεύουν όταν χρησιμοποιείται ως προστατευτικό από τα μικρόβια ή σε υπερβολικά υγρές/ξηρές συνθήκες. Επαναλάβετε την εφαρμογή κάθε φορά που η οπλή περιτυλίγεται, ρασπάρεται ή εξονυχίζεται.


Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

κωδ. προϊόντος : 747-0001-083

Comments are closed.