Αντιβακτηριδιακή Κρέμα (Mud Fever), HYPOMOK

Το Hypomok είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική αλοιφή για την αντιμετώπιση του mud fever στο άλογο ή το πόνι σας, που δημιουργήθηκε από την Multicore σε συνεργασία με κτηνιάτρους και πεταλωτές, αφού ελέγχθηκε σε πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις mud fever. Είναι συμπυκνωμένη αλοιφή που δεν περιέχει αντιβιοτικά ή αναβολικά και εφαρμόζεται πολύ εύκολα.

Τι είναι το mud fever?
Λασπώδεις, υγρές και βρώμικες συνθήκες σταβλισμού μπορούν να οδηγήσουν σε διάφορες μολύνσεις κυρίως στα πόδια του αλόγου σας. Το mud fever είναι μία τέτοια μόλυνση που εμφανίζεται κυρίως στο μετακάρπιο και προκαλεί πληγές και εφελκίδες (ψώρα), στο ερεθισμένο δέρμα. Προκαλεί μεγάλη δυσφορία στο άλογο και η μη έγκαιρη αντιμετώπιση της μπορεί να έχει εξαιρετικά δυσάρεστη κατάληξη.

Διατίθεται σε σωληνάριο των 100 ml (επαρκεί για θεραπεία 2 – 4 εβδομάδων)

Εφαρμογή
Πλύνετε τα χέρια σας πριν εφαρμόσετε το Hypomok ή φορέσετε γάντια. Τις 3 ή 4 πρώτες ημέρες, εφαρμόστε μια παχιά στρώση της αλοιφής στις πληγείσες περιοχές στα πόδια του αλόγου και στο μετακάρπιο. Μετά από περίπου 3 ημέρες, οι εφελκίδες θα πέσουν και μπορείτε να αφαιρέσετε τυχόν υπολειπόμενες εφελκίδες κατά την εφαρμογή του Hypomok. Όταν οι εφελκίδες έχουν εξαφανιστεί, συνεχίστε να εφαρμόζετε λεπτή στρώση της αλοιφής για επιπλέον ημέρες. Μία συσκευασία Hypomok των 100 ml είναι επαρκής για θεραπεία 2 έως 4 εβδομάδων περίπου.

Συστατικά
Οξείδιο ψευδαργύρου, έλαιο καλέντουλας, λευκή βαζελίνη και θείο.

 

κωδ. προϊόντος: 747-0001-177

Comments are closed.